Головна » 2021 » Червень » 11 » Мисливці! До сезону полювання готуйтесь завчасно!
13:45
Мисливці! До сезону полювання готуйтесь завчасно!

ДП «Компаніївський лісгосп» нагадує мисливцям регіону, що для своєчасної підготовки до сезону полювання 2021/22 рр. мисливцям необхідно обміняти контрольну картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання.

Адміністративні послуги з видачі посвідчення мисливця та контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання надає Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства з понеділка по п’ятницю з 8-ї до 16-ї години (адреса: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 76, 5-й поверх, відділ мисливського господарства).

Слід відмітити, що станом на 10 червня 2021 року із загальної кількості мисливців в колишньому Компаніївському районі 503чол. лише 65 провели обмін контрольних карток обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита. В колишньому Кіровоградському районі – із загальної чисельності мисливців 5693чол. лише  608, а в колишньому Новгородківському районі із зареєстрованих 623 мисливців, відповідно, обмін провели лише 16 осіб.

Олександр Дроговоз,

мисливствознавець ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 173 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: