Головна » 2021 » Березень » 22 » Лісівники використовують інноваційні технології лісового господарства
10:22
Лісівники використовують інноваційні технології лісового господарства

У сучасному світі постійно зростає увага до інноваційного простору, оскільки інновації створюють переваги в конкурентній боротьбі, зумовлюють появу нових ринків, а також формування нового типи відносин.

Інновації у лісовому господарстві зможуть вирішити більшість проблем і стосуються наступних напрямів: – інновації у боротьбі зі лісовим браконьєрством; – інновації у полегшені людської праці у лісовому господарстві, зокрема у лісозаготівлі; – захист лісів від пожеж з використання інноваційних технологій; – оздоровлення лісів, поліпшення їх стану та якісного складу; – застосування сучасних методів управління та нових форм господарювання у лісовому господарстві; – впровадження європейських стандартів вимірювання та оцінки якості деревини.

Інноваційні технології, комп’ютеризація давно стали частиною повсякденної роботи лісівників ДП «Компаніївський лісгосп».

З інноваційнійними технологіями у лісовому господарстві  Компаніївські лісівники знайомлять і вихованців шкільного лісництва «Зелена планета».

Переглядів: 256 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: