Головна » 2020 » Липень » 17 » На гостини до ветерана лісгоспу
18:05
На гостини до ветерана лісгоспу

Липень щедрий на іменинників у лісовій родині Компаніївських лісівників. Сьогодні колеги-лісівники вітали з Днем народження ветерана лісгоспу – колишнього головного економіста підприємства Міну Мартинівну Галянт.

На гостини до іменинниці з подарунками завітала представники лісової родини –Ольга Артеменко,Лариса Жученко разом з директором Олександром Слюсаренком.

 Слова вдячності за невтомну працю, мудрість, безцінний досвід, побажання міцного здоров’я та активного довголіття щиро лунали від колег-лісівників.

Міна Мартинівна пропрацювала в Компаніївському лісгоспі понад 25 роки. Здається, ще недавно вона планувала лісогосподарські роботи і вишукувала варіанти ефективного використання коштів на лісогосподарську діяльність, складала квартальні і місячні звіти, однак насправді з тих пір минуло уже понад 7 років.

Сьогодні Міна Мартинівна допомагає дітям ростити внуків, знаходить відраду  у вирощуванні квітів  і завжди радо зустрічає нинішніх колег-лісівників, які не забувають пенсіонерів і нерідко навідуються до них.

Наталія Балабушка

,ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 233 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: