Головна » 2019 » Вересень » 25 » На нараді в облуправлінні розглянули питання одноразової інвентаризації селекційно-насіннєвих об’єктів
08:33
На нараді в облуправлінні розглянули питання одноразової інвентаризації селекційно-насіннєвих об’єктів

На сьогодні постало питання щодо визначення стану об’єктів постійної лісо насінної бази (ПЛНБ), надання пропозицій щодо подальшого їх використання, проектуванні заходів з підвищення їх використання та встановлення потреби у створенні нових об’єктів.
Згідно даних державних реєстрів та зведених відомостей по Кіровоградському ОУЛМГ стоять на обліку 74 шт. плюсових дерев ,
360,3 га постійних лісо насінних ділянок, 268,1 га генетичних резерватів. Вони створювались та формувались починаючи з 1968 року для забезпечення підпорядкованих лісогосподарських підприємств генетично покращеним, відомим за походженням лісовим насінням основних лісотвірних порід для потреб лісовідновлення та лісорозведення.оцінки об’єктів ПЛНБ.

17 вересня ц.р. в Кіровоградському ОУЛМГ була проведена підготовча нарада за участю першого заступника начальника обласного управління Середюка О.О., директора ДО «Український ЛСЦ» Блистіва В.І., начальника відділу лісового насінництва ДО «Український ЛСЦ» Куклишин В.О. з головними лісничими лісогосподарських підприємств (головами інвентаризаційних комісій підприємств) та інженерами лісових культур щодо методики проведення одноразової інвентаризації об’єктів ПЛНБ подання інформації.

 Від ДП «Компаніївський лісгосп» у нараді взяли участь головний лісничий Володимир Врвк та інженер лісових культур Сергій Леонтьєв.

Джерело:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=124737182245314&set=pcb.124738442245188&type=3&theater

Переглядів: 290 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: