Головна » 2021 » Березень » 17 » Нарада щодо підготовки до Акції
09:19
Нарада щодо підготовки до Акції

16 березня перший заступник начальника Кіровоградського облуправління лісового та мисливського господарства Олег Середюк провів, в режимі відео конференції, нараду з головними лісничими державних лісогосподарських підприємств області з питань підготовки до проведення       акції «Створюємо ліси разом».

Від ДП «Компаніївський лісгосп» участь у нараді взяла т.в.о. головного лісничого підприємства Ольга Артеменко.

Оскільки, початок акції Держлісагентства « Створюємо ліси разом» в Міжнародний день лісів – 21 березня припадає на вихідний день, а  погодні умови не дозволяють ще проводити лісопосадкові роботи, то лісгоспам рекомендовано  на цей день запланувати проведення інформаційних  та пізнавально-розважальних заходів, які можуть бути цікавими для різних аудиторій.

Акція «Створюємо ліси разом» стартує 21 березня  і триватиме до Дня Довкілля, який щороку проводиться в Україні в третю суботу квітня.

 ДП «Компаніївький лісгосп» лісопосадкові роботи в рамках акції проводитиме у всіх лісництвах. Про дату  створення лісів у лісовому фонді Компаніївського лісгоспу і місце проведення лісопосадок буде повідомлено додатково, зважаючи на погодні умови.

Лісівники запрошують мешканців громади взяти участь у створенні лісів рідного краю.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 197 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: