Головна » 2018 » Листопад » 5 » Нарада з питань ведення мисливського господарства
09:57
Нарада з питань ведення мисливського господарства

Мисливствознавець ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Дроговоз взяв участь у нараді з питань ведення мисливського господарства користувачами мисливських угідь Кіровоградщини та проведення сезону полювання 2018/19 рр., яка пройшла в обласному центрі під головуванням начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко.

 

Від користувачів мисливських угідь в обговоренні питань порядку денного взяли участь представники державних лісогосподарських підприємств, Українського товариства мисливців та рибалок, ФСТ «Динамо» і громадської організації «ТМР «Сапсан».

Серед учасників наради був екс-голова Державного комітету лісового господарства України, віце-президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь" Віктор Червоний, який ознайомив присутніх зі станом ведення мисливського господарства в Україні й дав порівняльну оцінку ведення мисливського господарства в країнах ЄС.

Начальник відділу мисливського господарства та використання лісових ресурсів облуправління лісового та мисливського господарства Олександр Кваша інформував присутніх про стан ведення мисливського господарства користувачами мисливських угідь.

Учасники наради обговорили питання, які стосуються охорони державного мисливського фонду та боротьби з браконьєрством. Також присутні розглянули Положення про правила проведення полювань, поводження зі зброєю та порядок видачі ліцензій на добування мисливських тварин.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 335 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: