Головна » 2021 » Березень » 1 » Навчання з питань охорони праці завершились перевіркою знать
14:21
Навчання з питань охорони праці завершились перевіркою знать

Питанням охорони праці та попередженню виробничого травматизму на підприємстві в ДП «Компаніївський лісгосп» приділяється особлива увага.

Про результативність проведених заходів з управління ризиками виникнення нещасних випадків та аварій на виробництві і їх профілактики свідчить відсутність нещасних випадків на виробництві і в минулому році.

У лісовому господарстві великий перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібне щорічне навчання і щорічна перевірка знань. На початку 2021 року у лісгоспі сформовано плани-графіки планових навчань та перевірки знань з питань охорони праці

Протягом лютого у виробничих підрозділах Компаніївського лісгоспу проведено навчання з питань охорони праці для працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою, осіб відповідальних за технічний стан і безпечну експлуатацію машин, механізмів.

 Після навчання, членами комісії по перевірці знань з питань охорони праці, затвердженої керівником підприємства, були проведені іспити для встановлення рівня знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. Відповідно до протоколів засідання комісії, перевірку знань з питань охорони праці пройшли 36 працівників підприємства.

Результати проведених перевірок працівників Компаніївського лісового господарства в черговий раз підтвердили, що всі працівники мають необхідні знання для належного виконання своїх професійних обов’язків.

Віталій Артеменко,

Інженер з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 158 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: