Головна » 2019 » Вересень » 16 » Не паліть суху траву!!!
13:32
Не паліть суху траву!!!

На жаль, далеко не всі громадяни вважають за необхідне дотримуватися правил поведінки й нерідко забувають, що спекотної пори навіть необережно викинутий сірник може стати причиною великої пожежі.
Лісові пожежі знищують дерева і чагарники. У результаті пожеж знижуються захисні, водоохоронні й інші корисні властивості лісу, знищується флора і фауна, в результаті чого державі наносяться великі матеріальні збитки.
Крім того, лісові пожежі нерідко наближаються до сільськогосподарських угідь і тоді стають загрозою не лише житловим будинкам, а й несуть серйозну небезпеку для життя та здоров’я людини. Причому приборкати такі пожежі – дуже складно при таких погодніх умовах.
Нагадуємо: джерелом загоряння в лісі є необережно кинутий сірник або недопалок. Небезпечними фактором також є випалювання сухої трави на полях. При сильних поривах вітру вогонь поширюється з великою швидкістю і зупинити цю стихію вкрай важко!
За жодних обставин цієї пори не розкладайте в лісі багаття!
Пожежа в лісі – справжня біда! Адже за лічені години може згоріти все, що вирощувалося десятки років. Будьте обачними і відповідальними! Бережіть багатство, яке дарує нам природа.

 

https://www.facebook.com/taras.hrom?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARCFvrEMcOoa5KvKI1xcZv7yQRTJleBd9wI-eRf8Nv-NRFex2hkTi_8l-DrttVuXH_uX6LsmkDxsEJtl&hc_ref=ARTFnGfMjWzpsfUqfW5BXfUVaAo2njFr5IzSdLqKwiOsROpMlRgTVLpqmaaZDAKN0OQ&fref=nf

Переглядів: 302 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: