Головна » 2013 » Грудень » 26 » Не рубай ялинку!!!
13:14
Не рубай ялинку!!!

Незабаром Новорічне свято, яке ми не уявляємо без лісової красуні – ялинки. Напередодні свят їх у достатній кількості будуть реалізовувати у нашому лісгоспі. Для цього проводяться спеціальні рубки догляду, які не шкодять основним насадженням. Але щороку знаходяться люди , які нехтують законом та моральними правилами і завдають великої шкоди лісовим насадженням. Заради короткочасного задоволення, а здебільшого з метою наживи вони знищують сосни та ялинки, не рахуючись ні з чим. Найчастіше  страждають великі пухнасті дерева, з яких лихі люди зрубують лише верхівку. Їм байдуже, що аби виростити таке дерево потрібно 10-15 років. А скільки людської праці та догляду в них вкладено.

Працівники лісгоспу роблять все можливе аби захистити хвойні насадження від злодіїв. Для цього на період новорічних свят в лісових масивах хвойних насаджень лісгоспу виставлена охорона.

В посиленому режимі працює екологічна служба районі та райвідділ міліції. Всі хто зазіхатиме на лісові красуні будуть притягуватись до кримінальної відповідальності та платитимуть значні штрафи.

Апелюючи до людської совісті наголошуємо на збережені соснових насаджень. Тож давайте всі разом потурбуємося і зокрема лісові насадження які оточують нас. Адже це -  наш спільний дім і нам жити в ньому.

 


Головний лісничий Артеменко О.В.

Переглядів: 510 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: