Головна » 2016 » Липень » 25 » Обласні змагання вальників лісу.
11:21
Обласні змагання вальників лісу.

Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з обласним Товариством лісівників провели одинадцяті обласні змагання вальників лісу на базі Олександрійського лісгоспу. Вболівали за учасників змагань лісівники, а також заступник голови облдержадміністрації А.О. Коломійцев та керівники Олександрівської райдержадміністрації О.Д. Борота і районної ради Г.К. Гончаренко.

 

Учасникам дійства належало продемонструвати свою майстерність у п’яти етапах: «Валка дерев», «Обрізка сучків», «Монтаж нового ланцюга», «Розкряжування комбінованим різом», « Точне розкряжування». Найбільш видовищним етапом стала безпосередньо валка дерев. При цьому учасникам потрібно було звалити дерево у визначений сектор. На кожному етапі оцінювалася точність виконання конкурсних завдань та швидкість їх проходження. Водночас зверталася увага на дотримання правил техніки безпеки, адже, професія вальника лісу входить у список найнебезпечніших у світі.

Переможцем став Сергій Хуторний з Чорноліського лісгоспу, друге місце зайняв багаторазовий призер Сергій Гаврилов ( Онуфрієвський лісгосп), трете місце посів Іван Баклан ( Олександрівський лісгосп). Представник Компаніївського лісгоспу  Сергій Ракул зайняв п’яте місце . За підсумками конкурсної боротьби учасники отримали грошові нагороди та призи.

Наступний етап – Всеукраїнські змагання, на які за перемогою поїде і наш лідер. Бажаємо успіхів! 

Переглядів: 438 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: