Головна » 2015 » Квітень » 1 » Обласний семінар керівників шкільних лісництв.
09:45
Обласний семінар керівників шкільних лісництв.

27 березня  на базі  комунального заклада «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за участі головних лісничих державних лісогосподарських  підприємств пройшов обласний семінар керівників учнівських лісництв.     Учасників семінару вітали перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Середюк та заступник директора з навчально-методичної роботи навчального закладу Галина Химчак.

Від приймаючої сторони виступила з презентацією діяльності ОЦЕНТУМу методист Олена Кротенко та проаналізував діяльність учнівських лісництв області за 2014 рік  завідуючий сільськогосподарським відділом  закладу Дмитро Коломієць. За допомогою мультимедійних засобів представили роботу чотирьох шкільних лісництв ,  шкільне лісництво «Зелена планета»ЗОШ І-ІІІ ст.. смт.Компаніївка представляла   керівник Полтавець Світлана Владиславівна.

Вона розповіла про профорієнтаційну та експериментально- дослідницьку роботу  шкільного лісництва. З метою профорієнтації учнів проводяться зустрічі з ветеранами  лісової галузі ,з працівниками  виробництва ,організовують екскурсії на підприємство .  Важливим напрямком роботи ,яке здійснює учнівське лісництво ,є науково – дослідницька діяльність.  Виконання практичних робіт допомагає вихованцям оволодіти методикою дослідницької роботи  та навчатись оформлювати науково- дослідницькі роботи , що сприяє формуванню наукового світогляду та екологічної культури.

Керівники шкільних лісництв спільно з лісовими господарствами виконують важливу і добру справу – виховують майбутніх спеціалістів своєї справи .

 

Балабушка Н.В.

Переглядів: 433 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: