Головна » 2014 » Березень » 31 » Обласний семінар-практикум керівників шкільних
17:52
Обласний семінар-практикум керівників шкільних

28 березня в рамках Тижня лісу на Кіровоградщині пройшов обласний семінар-практикум для керівників шкільних лісництв на тему: «Учнівське лісництво – розвиток і перспективи». Захід відбувся у Микільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Світловодського району, на базі якої функціонує одне з найактивніших шкільних лісництв Кіровоградщини «Лісовичок».

На відкритті семінару з вітальними словами до його учасників – керівників шкільних лісництв та головних лісничих лісогосподарських підприємств звернулись начальник районного відділу освіти Лариса Сачевська, перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, голова обласного Товариства лісівників Олег Середюк і головний лісничий Світловодського лісгоспу Наталія Качур.

Керівники шкільних лісництв обговорили програму зльоту та розробили відповідні заходи. В рамках зібрання відбулась презентація за допомогою мультимедійних засобів роботи шкільних лісництв за рік, що минув після проведення обласного зльоту у 2013 році, захист науково-дослідних робіт та творчий конкурс.

У заключній частині семінару із природоохоронною програмою «Пригода пластикових пляшок» виступила Микільська шкільна агітбригада. Закінчився семінар концертом «Ми діти твої, Україно!».

Головний лісничий     О.В.Артеменко

Переглядів: 456 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: