Головна » 2021 » Вересень » 22 » Одягнемо степову Кіровоградщину у зелень лісів!
10:29
Одягнемо степову Кіровоградщину у зелень лісів!

У жовтні 2021 року стартує осіння посадка лісів на виконання програми «Зелена країна»,  передбаченої  Указом Президента №228, який стосується масштабного залісення  України.

Лісівники Компаніївського лісового господарства уже готові до старту: в Компаніївському лісництві провели підготовку грунту на площі 15 га для створення захисних лісових насаджень на прийнятих до складу лісового фонду землях, непридатних для ведення сільського господарства. Механізатори підготували  до роботи посадкові машини, фахівці лісгоспу перевірили проекти лісових культур, в лісництві укомплектовані бригади на виконання запланованих робіт.  Наразі працівники Компаніївського лісництва чекають сприятливої  погоди до початку лісопосадкової кампанії.

Загалом, виконавши завдання регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» по осінній посадці нових лісів на площі 15 га, компаніївські лісівники на старті програми «Зелена країна»  подарують життя понад 70 тисячам дерев, тим самим примноживши зелений оберіг степової Кіровоградщини.

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 189 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: