Головна » 2018 » Травень » 31 » Останній дзвінок в школі – святковий день і у лісівників
20:33
Останній дзвінок в школі – святковий день і у лісівників


Останній дзвінок у КЗ «Компаніївська ЗОШ» - свято не лише в школі, цей день святковий і для працівників Компаніївського лісового господарства.

Останній дзвінок в школі – це певне підбиття підсумків і роботи лісівників із шкільним лісництвом. Адже роботу із шкільним лісництвом «Зелена Планета», яке діє при школі, ДП «Компаніївський лісгосп» розглядає як важливий напрямок своєї діяльності. Учнівське лісництво виховує майбутніх лісівників, вчить молоде покоління шанобливо ставитись до природи, а це дуже важливо. Школярі під керівництвом спеціалістів лісового господарства беруть участь у посадці лісу і його вирощуванні, охороні і захисту, допомагають лісівникам заготовляти лісове насіння, працюють у лісорозсадниках, взимку підгодовують птахів. Таким чином, діти здобувають практичні уміння та навички ведення роботи у лісовому господарстві.

  

Юні лісівники активні учасники всіх просвітницьких лісогосподарських заходів, які проводить Компаніївський лісгосп – акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», «Чистий ліс» та багатьох інших...

Сьогодні на Кіровоградщині за рівнем теоретично-практичної підготовки учням шкільного лісництва «Зелена Планета» не має рівних. Цей факт підтверджують цьогорічні їхні перемоги на усіх змаганнях природничого напрямку різних рівнів.

Дорогі наші юні природолюби Компаніївської школи! Своїми перемогами ви вселяєте сьогоднішнім працівникам віру в те, що на зелену вахту степової Кіровоградщини в майбутньому нам прийде надійна зміна! Дякуємо вам, так тримати і далі!

За вагомі здобутки у змаганнях вихованців шкільних лісництв адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп» висловлює щиру вдячність педагогічному колективу школи і, зокрема,керівнику шкільного лісництва «Зелена Планета» Світлані Владиславівні Полтавець.

Випускникам школи лісівники бажають здійснення заповітних мрій, зробити правильний вибір, обравши гідну професію, що приноситиме задоволення та фінансове забезпечення. А усім школярам - гарного літнього відпочинку!

Почесну місію, від імені лісівників, привітати школярів КЗ «Компаніївська ЗОШ» із святом Останнього дзвоника, подякувати педагогів за результативне навчання і виховання підростаючого покоління Компаніївщини та вручити нагороди дітям – учасникам конкурсів малюнків та творів на тему «Людина і ліс», які лісгосп проводив на початку травня, виконала інженер лісового господарства ДП «Компаніївський лісгосп» Ольга Вікторівна Артеменко.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

Переглядів: 574 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: