Головна » 2021 » Червень » 2 » Переможницею в номінації «Кращий малюнок» стала вихованка шкільного лісництва «Зелена планета»
16:23
Переможницею в номінації «Кращий малюнок» стала вихованка шкільного лісництва «Зелена планета»

 

Перше червня – Міжнародний день захисту дітей. Цей день покликаний привернути увагу суспільства до проблем підростаючого покоління. Небайдужу позицію у справі виховання молоді виявляють лісівники Кіровоградщини. Адже за юною зміною – майбутнє лісу та лісової галузі.

В цей день в Олександрівському лісгоспі відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців обласного конкурсу дитячих малюнків і творів на тему «Лісівник – господар в лісі», який проводили обласне управління лісового та мисливського господарства разом з обласним Товариством лісівників, отримали привітання та нагороди від лісівників.

1 червня в День отримали привітання та нагороди від лісівників.

Переможницею в номінації «Кращий малюнок» стала учениця 2 класу КЗ «Компаніївське НВО», вихованка шкільного лісництва «Зелена планета» Іванна Поліщук, яка отримала вітання і нагороду від начальниці  обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Олександрівни Ревенко.

Лісівники Компаніївщинищиро  вітають юну лісівничку нашого краю з перемогою! Бажаємо, щоб  пізнання лісу для школярів Компаніївщини завжди було цікавим заняттям, а згодом стало і справою життя!

 Наталія Балабушка, ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: