Головна » 2016 » Липень » 29 » Підготовка до полювання .
09:58
Підготовка до полювання .

Мисливствознавцями ДП «Компаніївське лісове господарство»  складені план-графіки виїзду в рейди в період полювання , які були погодженні з відповідними контролюючими органами. 24.07.2016р. головою райради УТМР та   районним мисливствознавцем була проведена роз’яснювальна робота з   бригадирами охот колективів Компаніївського району з приводу відкриття полювання , особливу увагу приділили  питанням з техніки безпеки при поводженням зі зброєю, так як вона є предметом підвищеної небезпеки ,  та пожежній безпеці в зв’язку  з пожежо- небезпечному періоду .Був доведений до відома наказ №22 від 08.07.2016р. «Про проведення полювання в мисливський сезон 2016-2017р.р. на пернату дичину» .  В місцевій газеті буде надрукована стаття щодо відкриття полювання.

 Перед відкриттям полювання  районними мисливствознавцями проводиться заміна тогорічних контрольних карток на нові, підготовка майбутніх мисливців до здачі екзаменів для отримання ними посвідчення мисливця.

 Мисливствознавцями проводиться нагляд  по заготівлі кормів для диких звірів та птахів , для підгодівлі в зимовий період.

Проводилась перевірка мисливського господарства згідно ст.21 Закону України  «Про мисливське господарство та полювання» про що був складений акт.

В Компаніївському районі зареєстровано 452 мисливця, В Новгородківському районі 556 чоловік, В Кіровоградському 5140 мисливців. 

З початку року поступило у мисливці :

Компаніївський район – 12 чол.

Новгородківський район – 3 чол.

Кіровоградський район – 59 чол.

За перше піврічча районними мисливствознавцями було складено 2 протоколу  адміністративного порушення під час охороні тваринного світу від браконьєрства.

Переглядів: 437 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: