Головна » 2019 » Січень » 30 » Підсумки – 2018: Кадри вирішують все…
16:39
Підсумки – 2018: Кадри вирішують все…

Незважаючи на фінансові труднощі підприємства, кількість працюючих в Компаніївському лісгоспі залишилась на рівні попереднього року, тобто не було скорочень працівників. Це є позитивним показником. Штатна чисельність працівників Компаніївського лісгоспу станом на 31.12.2018 року складає 56 чоловік. З них державної лісової охорони – 30 осіб, в тому числі – лісничі і помічники лісничих – 5 осіб, майстри лісу – 18 осіб. Молодь становить 18 відсотків від працюючих. У вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації на заочному та  денному відділенні навчається двоє працівників.  Підвищили кваліфікацію у 2018 році на базі Чорноліської лісної школи 2 майстри лісу. Лісгосп постійно здійснює профорієнтаційну роботу. На базі ДП «Компаніївський лісгосп» працює 2 учнівських лісництва, чисельність яких становить 68 осіб. Це заохочує дітей до вибору саме лісівничих професій, прищеплює їм любов до природи.

До багатьох лісогосподарських заходів, які проводив Компаніївський лісгосп в минулому році, залучалась і громадськість, насамперед – молодь. Так, з настанням весняної лісопосадкової кампанії щорічно проводиться всеукраїнська акція «Майбутнє лісу - у твоїх руках», а протягом року і багато інших акцій щодо збереження лісів від пожеж, засмічення і самовільних рубок, в яких активну участь приймають учні шкільних лісництв і громадськість краю. Крім планового заліснення нових ділянок, лісгосп надає саджанці для озеленення територій населених пунктів наших трьох районів – Новгородківського, Компаніївського та Кіровоградського. Компаніївський лісгосп завжди відгукується на звернення громадських організацій і підтримує бажання громадян брати участь в озелененні рідного краю.

Головний здобуток нашого лісогосподарського підприємства у звітному році – це збільшення площі лісових насаджень. Так, з кожним роком нових лісів у зоні діяльності лісгоспу стає все більше й більше, адже ліси є окрасою нашого краю, джерелом здоров’я, скарбницею екологічно чистого довкілля.

А в цю зелену красу втілюється особистий внесок кожного працівника державного підприємства «Компаніївське лісове господарство».

 

 

Юлія Семокоп,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 333 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: