Головна » 2019 » Січень » 15 » Підсумки – 2018: «Лісовий урожай» склав 1826 куб. м деревини.
15:18
Підсумки – 2018: «Лісовий урожай» склав 1826 куб. м деревини.

Щорічно лісівники збирають свій вирощений врожай – деревину, що досягла віку стиглості. Достиглий ліс необхідно зібрати вчасно, аби деревина не втратила своєї якості. Рубки стилого лісу називають рубками головного користування. В основу рубок головного користування покладено дотримання принципів безперервного, невиснажливого і раціонального використання лісових ресурсів, збереження умов відтворення високопродуктивних стійких деревостанів, їх екологічних та інших корисних властивостей.

В 2018 році рубки головного користування в ДП «Компаніївський лісгосп» проведені в лісовому фонді Кіровоградського лісництва на площі 9.1 га з вирубкою 1826 куб.м ліквідної деревини, в тому числі ділової – 338 куб.м, дров’яної 1482 куб.м. Вся зрубана лісопродукція в минулому році

приймалася майстрами лісу по електронному обліку деревини для подальшого використання в бухгалтерському та управлінському обліку.

Від реалізації ліквідної деревини лісгосп отримав фінансових надходжень в сумі 1.4 млн. грн., які спрямував на проведення лісовідновлення на місцях рубок та охорону лісів.

Інна Маслюкова,

менеджер із збуту

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 473 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: