Головна » 2014 » Квітень » 14 » Помічники у лісовому господарстві
15:29
Помічники у лісовому господарстві

З 21 березня по 19 квітня проходить Всеукраїнська акція "Майбутнє лісу в твоїх руках". Головний захід акції - посадка дерев із залученням учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій та органів влади, засобів масової інформації, а також усіх тих, в кого є бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

8 квітня в Компаніївський лісгосп завітало шкільне лісництво Компаніївської ЗОШ І-ІІІ cm. "Зелена планета" під керівництвом Полтавець С.В.

Інженер з лісових культур Леонтьєв С.В  ознайомив дітей з сучасними технологіями електронного обліку деревини ,який впроваджений на підприємстві в 2013 році. Учні наочно побачили ,як здійснюється робота з КПК (кишеньковим персональним комп 'ютером) ,як працює термопрінтер при прийманні лісопродукції.

В рамках акції "Майбутнє лісу в твоїх руках " школярі разом з керівником Компаніївського лісгоспу Слюсаренком О.М. посадили, під меч Колесова, на території лісового розсадника Компаніївського лісництва саджанці горобини червоної. В коробі на території лісництва учасники акції посіяли насіння декоративних дерев - сумаха оленерогового ,катальпи бігонієвидної. Діти навчилися садити саджанці майбутніх дерев  ознайомилися з електронним обліком деревини ,почули цікаві факти про дерева ,лісових мешканців ,отримали задоволення від спілкування з природою.

 

Майстер лісу Н.Балабушка

Переглядів: 528 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: