Головна » 2018 » Липень » 16 » Посада керівника підприємства – непросте життєве випробування
09:10
Посада керівника підприємства – непросте життєве випробування

Олександр Слюсаренко свою трудову біографію розпочав у 1977 році маркувальником у Торговицькому лісництві Оникіївського лісгоспу. А після служби в армії обрав усвідомлений курс - на лісогосподарський факультет Української сільгоспакадемії. З 1982 року він розпочав відлік своєї безперервної лісової біографії. Працював майстром лісу, інженером лісових культур у Оникіївському лісгоспі, помічником лісничого і лісничим Кіровоградського лісництва Компаніївського лісового господарства.

Із 2005 до 2009 року Олександр Миколайович займав посади державного службовця в обласному управлінні лісового та мисливського господарства та в Державній екологічній інспекції в Кіровоградській області.

Із 2009 року, протягом 15 років, працював на посаді лісничого Кіровоградського лісництва. Ці роки, мабуть, стали найщасливішими для Олександра Слюсаренка. Він залишив свій професійний почерк у зеленому вбранні Кіровоградського району на загальній площі понад тисячу гектарів.

У січні 2014 р. Олександра Миколайовича Слюсаренка призначено директором державного підприємства «Компаніївське лісове господарство».

Особисто для Олександра Миколайовича – це стало непростим життєвим випробуванням. Адже, вперше за півстолітню історію Компаніївського лісового господарства, з 2015 року держава призупинила фінансування лісової галузі. Керувати не ресурсним степовим лісгоспом без державної фінансової підтримки – це практично зуміти вижити в екстремальних умовах.

Сьогодні можемо впевнено сказати, що своє життєве випробування Олександр Слюсаренко гідно витримує, хоча робота керівника вимагає від нього багато сил фізичних і духовних. Попри всі труднощі Компаніївський лісгосп під керівництвом Олександра Миколайовича Слюсаренка виживає – тримає позитивну динаміку економічних показників і в межах фінансових можливостей виконує всі планові завдання лісогосподарського виробництва. Підтвердження тому – Почесна грамота Державного агентства лісових ресурсів, якою нагороджений директор Компаніївського лісгоспу Олександр Слюсаренко з нагоди професійного свята у 2016 році.

Колектив Компаніївського лісгоспу вдячний своєму керівнику за вміле керівництво, за науку, за його вагомий професійний досвід, який він передає нам і за те, що вислухає і допоможете вирішити будь-яку проблему.

Його вимогливість завжди супроводжується повагою та доброзичливістю у ставленні до людей.

15 липня у Олександра Миколайовича День народження!

Лісова родина Компаніївського лісгоспу вітає свого керівника з особистим святом і бажає йому міцного здоров’я, віри у власні сили, мудрих рішень і вагомих професійних досягнень. А ще – родинного благополуччя, радостей від дітей та онуків.

Ірина Артем’єва,

голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп

Переглядів: 362 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: