Головна » 2021 » Червень » 29 » Працівники Компаніївського лісгоспу проходять вакцинація від COVID-19
16:35
Працівники Компаніївського лісгоспу проходять вакцинація від COVID-19

За твердженням лікарів епідеміологів вак­ци­на­ція від COVID-19 – це єди­ний і най­кра­щий шлях і ді­євий спо­сіб, щоб під­го­ту­ва­ти імун­ну сис­те­му у бо­роть­бі з ві­ру­сом. Ми по­вин­ні за­хис­ти­ти не ли­ше се­бе, а й сво­їх близь­ких, а та­кож ство­ри­ти ко­лек­тивний іму­ні­тет, який до­по­мо­же по­до­ла­ти пан­де­мію ко­ро­на-ві­ру­су. Зараз вакцинація в Україні є повністю добровільною. Такою ж загалом є практика багатьох інших держав. Відповідно, вимога роботодавця про отримання працівником вакцини буде незаконною.

Та переважна більшість працівників ДП «Компаніївський лісгосп» розуміють, що вакцинуватись  нам всім необхідно, аби зменшити кількість хворих, як на підприємстві, так і вдома. Станом на 30 червня 2021 року першу дозу вакцини вже отримали 12 працівників нашого підприємства.

Лі­сів­ни­ки сві­до­мо пі­дій­шли до пи­тан­ня збе­ре­жен­ня влас­но­го здо­ров’я та здо­ров’я сво­їх близь­ких. Пе­ред про­ве­ден­ням щеп­лення во­ни офор­ми­ли ін­формо­ва­ну зго­ду, прой­шли лі­карсь­кий ог­ляд і під­пи­са­ли не­об­хідні до­ку­мен­ти.

Всі ми сподіваємось на те, що вакцина все-таки допоможе почати рятувати цей світ від пандемії.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 146 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: