Головна » 2019 » Лютий » 15 » Праця лісівника з давніх-давен була і залишається вкрай необхідною для суспільства, - Володимир Бондар на фестивалі "Пізнай ліс" у Вінниці
21:24
Праця лісівника з давніх-давен була і залишається вкрай необхідною для суспільства, - Володимир Бондар на фестивалі "Пізнай ліс" у Вінниці

14.02.2019р. заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар взяв участь у фестивалі «Пізнай ліс» з нагоди 100-річчя утворення територіального органу управління лісами Вінницької області.

Він зазначив, що діяльність лісівників не окреслюється цією сотнею років з дня створення урядом УНР у Вінниці інституції Подільського губернського лісничого, як територіального органу управління лісами Подільської губернії та праобразу Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства. Звичайно, праці лісівників набагато більше років. І це заслуговує на повагу та вдячність.

«Лісівникам Вінниччини особливо є чим пишатися у своїх досягнення. На жаль, не збереглися данні за сторічну історію… А от дані за останні 75 років показують, що на Вінниччині створено майже 175 тисяч гектарів лісів. У тому числі, уже за роки незалежності України у вашій області, вашими руками, створено більше 37 тисяч гектарів лісів. І це не просто статичні дані. Це титанічна повсякденна праця лісівників різних поколінь», - наголосив Володимир Бондар.

За словами заступника Голови Держлісагентства, високі виробничі показники Вінницького облуправління пов’язані з науково обґрунтованими підходами до лісогосподарської і лісокультурної справи. «Протягом багатьох років державні лісогосподарські підприємства вашого управління впроваджують у виробництво власні нові технології створення та вирощування лісових культур», - сказав він.

Заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар вручив лісівникам Вінниччини відзнаки Державного агентства лісових ресурсів України.


Держлісагентство:http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=198874&cat_id=32888 http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=198874&cat_id=32888

Переглядів: 562 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: