Головна » 2021 » Вересень » 7 » Привітали ветерана-лісівника
13:45
Привітали ветерана-лісівника

 

В колективі Компаніївського лісового господарства цінується і не переривається зв'язок поколінь. Увага до ветеранів, пошана і повага, наша посильна їм допомога – це святий обов’язок нинішніх працівників лісгоспу.

Сьогодні з вітаннями і букетом осінніх квітів працівники лісгоспу, разом з директором Олександром Слюсаренком, завітали  до оселі ветерана-іменинника, колишнього директора Компаніївського лісового господарства Валерія Вікторовича Балабушки.

В спілкуванні з ветераном згадували, що за його участю і під його керівництвом створено майже 7 тисяч гектарів захисних лісових насаджень, розкиданих зеленими оазисами по всій південній частині Кіровоградщини.

Нині радують жителів Кіровоградщини плоди праці колективу Компаніївського лісгоспу – лісові урочища: Лозуватське, Тернова балка – у Компаніївському районі, Тарасівське та Інгуло-Камянське – у Новгородківському, Олексіївське – у Кіровоградському районі. У цій зеленій красі є і особистий внесок ветерана лісового господарства Валерія Балабушки.

В день його народження, 7 вересня, колеги-лісівники, разом з букетом щирих побажань здоров`я на многії літа, подякували Валерію Вікторовичу за патріотичне служіння лісу. Натхнення Вам, шановний імениннику, на активне довголіття в дружній родині! Нехай ЛІС надихає, а щоденну радість в рідний дім приносять діти й онуки!!!

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: