Головна » 2019 » Вересень » 16 » Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування ОБондаренка з Днем працівника лісу
11:34
Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування ОБондаренка з Днем працівника лісу

Шановні колеги!

Від імені Комітету з питань екологічної політики та природокористування дозвольте привітати вас з професійним святом - Днем працівника лісу.

На вас покладено надзвичайно важливе завдання - збереження, примноження та раціональне використання лісових багатств нашої Батьківщини.

Запорукою вирішення непростих завдань, які стоять перед вами, є ваш професіоналізм, самовідданість, енергійність, фахове сумління. Саме ці високі чесноти дозволяють вам успішно долати численні випробування та негаразди, позитивно вирішувати найактуальніші проблеми галузі.

Ваша стабільна й наполеглива робота – важлива складова розвитку суспільства.

Наш Комітет і надалі буде всіляко забезпечувати законодавчу підтримку розвитку галузі лісового господарства.

Ваш досвід та знання, налаштованість на співпрацю є надзвичайно важливими для нас і ми високо їх цінуємо. У цей святковий день зичу вам миру, добра, благополуччя, нових звершень.

 

З повагою

Голова Комітету О. Бондаренко

 

Переглядів: 277 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: