Головна » 2018 » Грудень » 7 » ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!
14:09
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Колектив державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» щиро вітає Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дійовим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

З нагоди свята прийміть слова вдячності від лісівників за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо екологічного благополуччя рідного краю. Дякуємо за допомогу в мобілізації сил територіальних громад на збереження і примноження лісових багатств степової Кіровоградщини.

Нехай розуміння і підтримка Вашої громади завжди надають Вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Бажаємо усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам усіх рівнів міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

 

За дорученням колективу

Директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко

 

Переглядів: 739 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: