Головна » 2015 » Вересень » 1 » Привітання З Днем Знань
10:47
Привітання З Днем Знань

Дорогі друзі

         Щиро вітаю Вас з Днем Знань та початком нового навчального року, справжнім святом мудрості, доброти і  людяності. Особливі вітання тим хто цього року йде до першого класу. Це -  особлива подія  у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. 

Цей день завжди особливо урочистий  і хвилюючий , адже саме з нього починається незвіданий , цікавий і водночас, нелегкий час до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Вірю, що на цьому шляху кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави. 

Слава глибокої шани адресую вчителям. Ваша професія вимагає особливого дару і покликання великої відповідальності і віри. Робота яку ви проводите разом з учнями по збереженню та примноженню зеленої окраси нашої землі, нелегка, але надзвичайно важлива. З вашою допомогою підростають нові покоління юних помічників лісової охорони. Теплотою своєї душі ви прищеплюєте у молоді любов і повагу до лісу, вчите жити в гармонії з природою.

Наше шкільне лісництво «Зелена планета» незабаром буде представляти  всю Кіровоградщину на Всеукраїнських змаганнях шкільних лісництв в м. Хмельницький. Тож побажаємо їм нових звершень, перемоги та успіхів.

Юні лісівники Компаніївщини! Захищайте природу рідного краю, захоплюйтесь мандрівками у дивовижний світ природи, примножуйте зелені скарби. Майбутнє  лісу у Ваших руках!

З повагою директор ДП "Компаніївський лісгосп"   О.М.Слюсаренко 

Переглядів: 440 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: