Головна » 2019 » Травень » 6 » Про результати проведення Дня охорони праці
15:09
Про результати проведення Дня охорони праці

В ДП «Компаніївський лісгосп» постійно проводиться організаційна, профілактична та практична робота з питань охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та безпеки дорожнього руху.

На фінансування заходів з охорони праці в 2018 році витрачено 57,5 тис.грн.  Витрачена сума на охорону праці склала 1,05% від реалізації, в т.ч. на одного працюючого було витрачено в середньому 1106 грн. Відсоток забезпечення ЗІЗ складає 100 %.

На ці кошти забезпечено працюючих спецодягом та засобами індивідуального захисту, проведено щорічне навчання з питань охорони праці, електробезпеки, проведено роботи по захисту працюючих від уражень електричним струмом, підтримання обладнання та умов праці на відповідному рівні, улаштування та доведення до нормативів побутових приміщень на виробництві.

 За 1 квартал 2019 року поточного року витрачено 16,08 тис. грн.

В період з 22 по 28 квітня 2019 року в ДП «Компаніївський лісгосп» проведено Тиждень охорони праці присвячений Всесвітньому дню охорони праці  під девізом: «Безпечне та здорове майбутнє праці».

В рамках тижня проведені  обстеження і цільові перевірки стану охорони праці та промислової безпеки в усіх підвідомчих лісництвах підприємства. По результатах перевірок складений відповідний Акт.

Крім того, проведено конкурс «Кращий працівник» підприємства.

За особистий внесок у забезпечення функціонування системи охорони праці в цьому році  кращим працівником підприємства визнано майстра лісу Кіровоградського лісництва Бобрицького Миколу Івановича.

Адміністрація і профком  Компаніївського лісгоспу вітають переможця конкурсу!  А усім працівникам лісу бажають цінувати своє життя і дбати про безпеку на виробництві.

 

Віталій Артеменко,

Інженер з охорони праці ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 335 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: