Головна » 2021 » Вересень » 17 » Професійне свято тих, хто дарує життя лісу
08:38
Професійне свято тих, хто дарує життя лісу

19 вересня своє професійне свято відзначають люди, які всю свою силу, енергію, час і душу віддають лісівничій справі, бережуть  і примножують зелене багатство  рідного краю.

Ліс для кожного регіону має надзвичайно велике значення, а для степової Кіровоградщини – тим більше. Лісівники Компаніївщини усвідомлюють усю відповідальність, покладену на нас громадою та Державою. Державному підприємству «Компаніївський лісгосп» підпорядковуються три лісництва – Компаніївське, Кропивницьке і Новгородківське. Щоденно на лісову службу виходять  57 працівників підприємства, які дбають про те, аби зелене вбрання нашого краю щедро слугувало iнтересам людини та народному господарству. Примножуючи лісовий фонд нашого регіону, з великою відповідальністю  дбаючи про його збереження, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля. А значить дбають про найцінніше надбання людини – здоров’я. Лісгосп успішно  виконує завдання регіональної екологічної програми “Ліси Кіровоградщини” по лісовідновленню та лісорозведенню – в цьому році забезпечено створення 34 гектарів лісових насаджень. Лісова охорона підприємства надійно охороняє безцінні зелені масиви нашої степової зони від браконьєрів, шкідників, лісових пожеж.

Слід відмітити, щоб був  ліс – його мало посадити, його треба зростити і зберегти. Примноження та збереження багатств лісів – справа честі не лише працівників лісової галузі, а й кожного жителя нашого регіону. Тому від імені лісівників степової Кіровоградщини звертаюсь до громади Компаніївщини: бережіть ліси рідного краю і шануйте працю лісівників!

А працівникам Компаніївського лісового господарства і всім лісівникам України, ветеранам лісівничої галузі надсилаю щирі вітання з професійним святом! Міцного здоров`я Вам, родинного благополуччя, нових професійних здобутків! Хай ніколи не полишає Вас професійна гордість, за те, що робите для людей навіки!

 

Олександр Слюсаренко, директор ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 186 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: