Головна » 2020 » Травень » 27 » Професійність, сумлінність та дбайливе ставлення до лісової служби – основні критерії відбору кадрів ДП «Компаніївський лісгосп».
15:04
Професійність, сумлінність та дбайливе ставлення до лісової служби – основні критерії відбору кадрів ДП «Компаніївський лісгосп».

У Компаніївському лісовому господарстві працює 57 осіб. Всіх їх об’єднує відповідальне, сумлінне ставлення до справи, якою вони займаються. Збереження і примноження лісових багатств для лісівників – важливе завдання.

 

Основна ланка лісогосподарського виробництва, це державна лісова охорона, яка нараховує 28 працівники. Найбільшу частку в категорії працівників державної лісової охорони складають – 17 осіб, лісничі і помічники лісничих -  6 осіб. 

 

Жінок у лісгоспі – 24%. Із загальної кількості працюючих, 3 особи мають вік до 35 років, 8 осіб – 36-55 років, 3 – 56-65 років. Такі працівники потрібні галузі, зі своїм виробничим досвідом та життєвою мудрістю.

З усіх працюючих, мають вищу освіту рівня спеціаліст – 12 особи, бакалавр - 7, ПТУ, лісові школи, курси – 7, не фахова освіта у 23 працівників, та середню освіту мають 8 працівників.

   

Незважаючи на труднощі, які виникають підчас підготовки та добору кадрів для ведення лісового та мисливського господарства, через низький рівень заробітної плати,  першочерговим критерієм для прийому до лав лісівників Компаніївського лісгоспу, насамперед залишається професійність, освіченість, сумлінність та дбайливе ставлення до лісової служби.

Наталія Жуковська ,

 інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 203 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: