Головна » 2021 » Червень » 29 » Протипожежні рейди лісової охорони Кропивницького лісництва
10:26
Протипожежні рейди лісової охорони Кропивницького лісництва

У вихідні і святкові дні в пожежонебезпечний період у лісової охорони немає вихідних. В ці дні лісівники спільно із правоохоронцями та рятувальниками проводить рейди з метою запобігти пожежам в лісах та роз’яснення населенню основних правил пожежної безпеки у лісових масивах.

У минулі вихідні у спільних рейдах ліси навколо обласного центру патрулювали: 26 червня – майстер лісу Олександр Меркотан в урочищі Клинці,  27 червня – лісничий Сергій Панчак у лісопарковій зоні міста Кропивницького, 28 червня – майстер лісу Віктор Безгінов  у лісовому урочищі Салганні піски.

Приємно відмітити, що порушників правил рейдові бригади не виявили.

У спілкуванні з відпочивальниками на природі представники державних служб пояснювали людям, що ліс це не лише краса, але й багатство нашого краю, саме він охороняє ріки та озера від висихання, ґрунти від ерозії, поля від суховіїв, забезпечує атмосферу киснем, тому він потребує особливого ставлення.  Берегти ліс від пожеж – обов’язок кожного громадянина, а для цього всім, хто приходить до лісу на відпочинок необхідно дотримуватись правил пожежної безпеки. Для того, щоб Правила пожежної безпеки у лісових масивах залишилися у пам’яті відпочивальників учасники рейдів роздавали їм спеціальні пам’ятки.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 168 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: