Головна » 2021 » Жовтень » 25 » Провели збори трудового колективу
21:18
Провели збори трудового колективу

6 жовтня 2021 року в ДП «Компаніївський лісгосп» адміністрація спільно з профкомом провели збори трудового колективу, на яких директор Олександр Слюсаренко ознайомив працівників з наказом Держлісагентства від 27.09.2021р. № 544 «Про припинення державного підприємства «компаніївське лісове господарство» та затвердження складу комісії з припинення».

В Україні триває реорганізація державних лісогосподарських підприємств. Оптимізація чекає і на лісгоспи Кіровоградщини. Приєднання Компаніївського лісового господарства до Долинського – вимога часу. Керівник підприємства пояснив підлеглим, що реорганізація покликана підвищити ефективність роботи  лісової галузі області, адаптувати до вимог сучасності.  Структурні підрозділи (лісництва) не ліквідуються та не об’єднуються. Зміни стосуються лише працівників апарату лісгоспу. В ході реорганізації стоїть завдання максимально зберегти працівників та запропонувати їм нові робочі місця.

Директор та голова профкому відповіли на запитання працівників лісгоспу, пов`язанні з майбутнім припиненням діяльності лісгоспу/

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 158 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: