Головна » 2016 » Червень » 21 » Робота шкільного лісництва ДЕГО «Флора»
14:26
Робота шкільного лісництва ДЕГО «Флора»

Нарешті закінчився складний рік навчання та продзвенів довгожданий останній дзвінок. Наступила пора відпочити. Але, вихованці шкільного лісництва ДЕГО «Флора» вирішили виконати ще одну корисну справу.

В рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» під керівництвом досвідчених працівників Кіровоградського лісництва учнями було створено ділянку лісу з сіянців дуба червоного. Тому, на початку літа було прийнято рішення  побували в гостях у працівників лісового господарства та перевірити як прижились сіянці.

На радість дітям, їх чекали рівненькі рядки дубочків. Лісівники наголосили, що учні уважно слухаючи всі поради, правильно виконали посадку матеріалу. Однак, одним милуванням справа не закінчилась, вихованці обережно просапали ділянку.

Учням було цікаво дізнатися про роботу лісового господарства, тому їх запросили ознайомитись з роботою в теплиці. Юні лісівники взяли участь в процесі черенкування самшиту.

За свою роботу діти отримали від лісівників солодощі і лише позитивні емоції  та повідомили, що чекають наступного запрошення від працівників лісового господарства. 

Переглядів: 695 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: