Головна » 2020 » Липень » 21 » Роман Абрамовський: Поставив сьогодні ряд першочергових завдань новому керівнику Держлісагентства Василю Кузьовичу.
10:20
Роман Абрамовський: Поставив сьогодні ряд першочергових завдань новому керівнику Держлісагентства Василю Кузьовичу.

1. Провести масштабний аудит лісової галузі. За три тижні я хочу бачити аналіз сучасного стану галузі і чіткий план дій та подальших кроків.

2. Максимально швидко долучитися до роботи з розробки Державної стратегії управління українськими лісами до 2035 року та до кінця вересня представити на розгляд Уряду вже погоджений з громадськістю та експертами готовий документ.

3. Розробити концепцію запобігання лісовим пожежам, особливо в літній період. Ми маємо мінімізувати випадки ландшафтних пожеж та спільно з ДСНС бути готовими до їх ліквідації.

4. Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про інвентаризацію лісів». Треба негайно приступати до цього процесу і завершити його якомога швидше.

5.  Налагодити рішучу протидію незаконним та «сірим» санітарним рубкам . Санітарні рубки проводити лише там, де вони дійсно потрібні. Подати пропозиції до Міністерства та розробити ефективну систему санітарної очистки лісу.

6.  Протягом двох тижнів прошу ввести у штат посаду профільного заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та здійснити відповідне призначення.

Вся лісова галузь має бути оцифрованою, а рішення, що приймаються - зрозумілими та публічними.

Джерело: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100048238731519&__tn__=lCH-R&eid=ARB3uXv822AiDkJQSd0QFtg7LOIqh4X9O9v0Ugo7GKRFJBpCz5sPlt9MN0L_1u1uRw4p

 

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: