Головна » 2013 » Травень » 21 » СПАРТАКІАДА ЛІСІВНИКІВ!
15:16
СПАРТАКІАДА ЛІСІВНИКІВ!


14 травня на стадіоні смт. Олександрівки пройшла спартакіада серед команд працівників лісової галузі Кіровоградщини та їх дітей.

Від ДП «Компаніївський лісгосп» учасниками змагань були Кірієнко Руслана  та Іванюк Руслан (легкоатлетична естафета), а також сім’я Семокоп.

Відкрила спортивне свято начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, яка привітала усіх учасників змагань, побажала їм вдалих стартів і подякувала за активну участь у спортивному русі підприємств, що допомагає об’єднувати колективи і в праці, і у дозвіллі.


Спартакіада проводилась  у трьох видах спорту, у яких лісівники вирішили позмагатися: легкоатлетичній естафеті, дартс та змаганнях на кращу спортивну сім’ю.

Найбільшого азарту додали учасникам і глядачам змагання спортивних сімей тому, що неодноразово результати дітей були кращими, ніж їх батьків. Під скандування дитячої публіки і вболівальників тати і мама дуже хвилювались. Як виявили змагання, найспортивнішою є сім’я Семокоп із Компаніївського лісгоспу.


У легкоатлетичній естафеті Компаніївські лісівники Руслана Кірієнко, Іванюк Руслан здобули друге місце.


Першість у загальнокомандному заліку здобула команда Компаніївського лісгоспу ,  друге - Світловодського, третє – Голованівського лісгоспів.

Вболівала за переможну дружбу лісівників протягом всіх змагань і вручала, разом з представником профспілки, заслужені нагороди переможцям керівник лісової галузі області Наталія Олександрівна Ревенко.


Ліс лікує, спорт-гартує!

                                                                                             Інспектор з кадрів Ю.В.Семокоп

 

Переглядів: 628 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: