Головна » 2019 » Червень » 13 » Спільна робота лісівників, рятувальників та поліцейських триває.
11:15
Спільна робота лісівників, рятувальників та поліцейських триває.

12 червня 2019 року пройшов черговий спільний рейд щодо запобігання пожежам у лісі та дотримання відпочиваючими правил поведінки у лісових насадженнях. Рейд пройшов в урочищі Клинці, за участю головного лісничого В.Вовка, лісничого Кіровоградського лісництва С.Панчак та представниками УДСНС в Кіровоградській області та працівниками поліції.

З відпочиваючими в черговий раз було проведено  роз’яснювальну роботу щодо небезпеки розведення вогню в лісових масивах та роздано матеріали агітаційного характеру щодо недопущення виникнення пожеж та інструкції щодо дій у разі виявлення пожежі в лісі.

Лісові пожежі — це завжди великі втрати для флори і фауни, лісових господарств і кожного громадянина безпосередньо. Залишене багаття, недбало кинутий недопалок, самовільне спалювання стерні, узбіч доріг, сухої трави чи очерету - це найпоширеніші причини стихійного лиха.

Тільки максимальна обережність, розпалювання вогнищ та багать у суворо відведених місцях, дотримання правил обережного поводження з вогнем у зелених масивах збереже ліс від пожеж.

 

 

         Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 301 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: