Головна » 2021 » Вересень » 13 » Спільні протипожежні рейди в приміських лісах Кропивницького продовжуються
11:45
Спільні протипожежні рейди в приміських лісах Кропивницького продовжуються

Сонячні й теплі вересневі вихідні спонукають містян Кропивницького до відпочинку на лоні природи. Оскільки лісове урочище «Салганні піски» зеленою хвилею вписується в межі обласного центру, то наплив відпочивальників у вихідні дні тут завжди великий.

Аби запобігти лісовим пожежам лісова охорона Кропивницького лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» продовжує проводити спільні рейди  з представниками поліції та рятувальної служби, щоб  нагадувати громадянам, як безпечно відпочивати на природі під час пожежонебезпечного періоду. Учасники рейдів спілкуються з відпочивальниками та нагадують правила пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах, порядок дій у разі виникнення пожеж та вручають їм пам’ятні листівки з відповідними правилами.

Минулі вихідні приміське лісове урочище «Салганні піски» у складі рейдової групи патрулював майстер лісу Кропивницького лісництва Віктор Безгінов, який також показав представникам поліції та пожежно-рятувальної служби нещодавно поновлені мінералізовані смуги у хвойному насадженні,  які створюють лісівники як один із ефективних методів боротьби з вогнем, інформував їх про інші заходи, які проводить лісова охорона Компаніївського лісгоспу,  щоб вберегти ліси від пожеж. 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 163 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: