Головна » 2020 » Травень » 21 » Спільний рейд лісівників та рятувальників у приміському урочищі «Салганні піски»
12:27
Спільний рейд лісівників та рятувальників у приміському урочищі «Салганні піски»

У пожежонебезпечний період збереження лісових насаджень від пожеж є одним з найважливіших завдань для працівників лісового господарства. Практично усі лісові пожежі виникають через людську необережність, недбалість та через порушення правил пожежної безпеки в лісах України. Тому під час пожежонебезпечного періоду лісова охорона  Компаніївського лісового господарства постійно здійснює роз’яснювальну  роботиу серед місцевого населення.

     

 Днями був проведений спільний рейд лісівників, рятувальників та правоохоронців у приміському  урочищі «Салганні піски» зони діяльності Кіровоградського лісництва. В рейді взяв участь і лісничий Кіровоградського лісництва Сергій Панчак.

Члени рейдової групи спілкувалися і з відпочивальниками, яким нагадували про основні заходи пожежної безпеки у лісі та про адміністративну відповідальність за розпалювання багать. На завершення розмови усім співрозмовникам були надані застережні листівки, де наводяться рекомендації як не допустити пожежі на території лісових масивів.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 213 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: