Головна » 2021 » Березень » 16 » Співпраця лісівників із землевпорядниками є нагально необхідною
09:17
Співпраця лісівників із землевпорядниками є нагально необхідною

13 березня – професійне свято землевпорядників України. Професія землевпорядника завжди користувалася повагою тому, що вона присвячена безцінному скарбу країни - її землі, а особливу важливість вона придбала в світлі проведення земельної реформи.

Співпраця фахівців Компаніївського лісгоспу із землевпорядниками Кіровоградщини є нагально необхідною. Загалом лише 24 відсотки земель державного лісового фонду закріпленого за ДП «Компаніївський лісгосп» мають на даний час правовстановлюючі документи державного лісового фонду.

Фахівці Компаніївського лісгоспу тісно співпрацюють у цьому напрямку із землевпорядниками Головного Управління Держгеокадастру у Кіровоградській області. У 2020 році з їх професійною допомогою ДП «Компаніївський лісгосп» виготовлено правовстановлюючих документів на 2223 га земель лісового фонду.

З нагоди професійного свята землевпорядників лісівники Компаніївщини зичать всім землевпорядникам, з якими тісно співпрацюють у вирішені земельних питань лісового фонду, міцного здоров’я, успіхів у почесній і відповідальній справі і задоволення від своєї праці.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 171 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: