Головна » 2021 » Березень » 17 » Створюємо ліси разом!
09:19
Створюємо ліси разом!

21 березня, у Міжнародний день лісів розпочинається всеукраїнська акція Державного агентства лісових ресурсів України  «Створюємо ліси разом», яка триватиме до Дня довкілля -  17 квітня 2021 року.

За сприятливих погодних умов 10 квітня 2021 року працівники ДП «Компаніївський лісгосп», спільно з учасниками Акції в рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення планети», створюватимуть лісові культури на території Компаніївського, Новгородківського та  Кропивницького лісництв. Лісівники підготували локації – лісові ділянки, на яких учасники заходу висаджуватимуть сіянці лісових порід.

Запрошуємо громадськість Компаніївщини, учнівську та студентську молодь, представників органів влади, засобів масової інформації, установ та організацій, бізнесових структур долучатися до Акції.

Звертаємо увагу на те, що з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 всі заходи акції проводитимуться з суворим дотриманням карантинних обмежень.              Інформація про місце збору учасників акції буде повідомлена додатково.

Шановні краяни, візьміть участь в акції! Посадіть своє дерево – подаруйте життя лісу!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 213 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: