Головна » 2018 » Грудень » 26 » Сумлінно продовжує справу батька
15:40
Сумлінно продовжує справу батька

 

Понад 30 років, торуючи власну лісову стежину, Ольга Вікторівна Артеменко працює у Компаніївському лісовому господарстві. Цю справу негласно заповідав їй батько Віктор Іванович Владико, який чверть віку керував цим підприємством і залишив після себе зелені урочища навколо Компаніївки та власний стиль роботи. Продовжити справу батька, долучитися до творінь його рук для дочки – велика честь.

Розпочинала Ольга робітницею, а, здобувши освіту інженера лісового господарства, пройшла професійними сходинками від майстра лісу, помічника лісничого до головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп» - обіймала цю посаду з 2007 до грудня 2015 року. Чоловік Ольги Вікторівни Віталій Іванович теж працює у лісгоспі на посаді інженера з охорони праці. Але з набранням чинності Закону України про корупцію родинні підпорядкування на державному підприємстві стали не допустимими. Тому поступилася Ольга Вікторівна, тепер вона на посаді інженера лісового господарства підприємства.

На якій би посаді не працювала Ольга Артеменко, зажди пам’ятає батьків заповіт: залишати після себе зелене вбрання рідної землі. Від тата запозичила надзвичайне працелюбство, а з роками набула власного досвіду по степовому лісорозведенню. Свій досвід залюбки передає молодій лісівничій зміні, опікуючись роботою кращого в області Компаніївського шкільного лісництва «Зелена Планета».

Сумлінна професійна робота Ольги Артеменко оцінена галузевим Почесним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України», численними Подяками і Грамотами різних рівнів. А в колективі її поважають за людяність і доброзичливість, щирість і безвідмовність у допомозі.

23 грудня Ольга Вікторівна Артеменко відзначає свій День народження.

Колеги-лісівники щиро вітають її і бажають, щоб усі прийдешні роки всміхалися щасливими днями - в родині і на роботі, врожаїлися плідними справами, а в серцях людей відгукувалися любов’ю та вдячністю.

Міцного здоров’я Вам, родинного благополуччя і Божої ласки на многії літа, шановна імениннице!

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 348 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: