Головна » 2021 » Березень » 16 » Світла пам'ять
09:08
Світла пам'ять

З глибоким сумом колектив лісівників ДП «Компаніївський лісгосп» сприйняв звістку про те, що 10 березня 2021 року на 73 році життя переступив поріг земного буття і відійшов у вічність лісівник за професією і покликом серця, ветеран лісової галузі – колишній генеральний директор об’єднання «Кіровоградліс» Микола Михайлович Ковальчук.

                Лісову галузь на Кіровоградщині Микола Михайлович Ковальчук очолював у 1997-1999 роках. Особливу  увагу тоді Микола Михайлович  приділяв створенню нових лісів. Він  часто особисто перевіряв якість посадки і приживлюваність лісових культур і в лісовому фонді Компаніївського лісгоспу.  За його ініціативою  в Кіровоградському лісництві було створено лісове урочище площею 41 га в кв.29, де були висаджені дуби, ясени, черемху та інші лісові породи. Цей лісовий масив, за його ж ініціативою, присвячений діячам театру імені Кропивницького, а в реєстрі лісових насаджень  урочище найменоване як «Пам`ятне». Сьогодні цей молодий ліс  уже радує відпочивальників чистим повітрям і лісовою прохолодою в спекотну пору.

В 2007 році Микола Михайлович Ковальчук, працюючи в Кіровоградській обласній раді, всіляко сприяв відновленню роботи Компаніївського лісгоспу, після його реорганізації (ліквідації) в 2005 році.

Лісівники Компаніївського лісового господарства, які працювали під керівництвом Миколи Михайловича, щиро вдячні йому за збагачення професійним і життєвим досвідом, за його постійну підтримку мудрими професійними порадами.

Його зірка згасла та пам'ять про її блиск і тепло житиме вічно серед лісівників Кіровоградщини.

Лісівники Компаніївщини розділяють  гірку біль непоправної втрати і висловлюють щирі співчуття рідними і близькими Миколи Михайловича Ковальчука

 

 

Переглядів: 153 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: