Головна » 2018 » Грудень » 28 » Святкові веселощі для лісівників від компаніївських школярів
10:23
Святкові веселощі для лісівників від компаніївських школярів

27 грудня відразу два гурти гамірливих і одягнених за національними мотивами школярів завітали до ДП «Компаніївський лісгосп» – це були колядники і щедрувальники – учні компаніївських шкіл, щоб завіншувати оселю лісгоспу і її господарів з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

У формі інсценування ве­селого новорічного дій­ства для лісівників лунали Вертеп, колядки, щедрівки. Своїм театральним дійством, декламуванням віршів та піснями, учасники вертепу розповіли про величну подію – народження Ісуса Христа, повідали в чому божественний сенс свята Різдва Христового та передали всю його велич. Школярі проявили свої неабиякі акторські здібності, талановитістю і щирістю захопили лісівничу публіку. Обряд супроводжувався піснями, щедрівками та побажаннями міцного здоров’я, добра, благополуччя, успіхів у нелегкій роботі і процвітання в державі.

 

Адміністрація лісгоспу щиро подякувала гостям за гарні віншовані привітання і за святкову атмосферу. Для лісгоспу – це вже хороша щорічна традиція, тому тут завжди чекають на добрих гостей – юних природолюбів, які шанують працю лісівників, а свою любов до лісу проявляють активною участю у всіх лісогосподарських акціях.

Працівники лісу запевнили і учнів і педагогів, що Компаніївський лісгосп і надалі йтиме назустріч педагогічним колективам шкіл у вирішенні екологічно-просвітницьких питань та всіляко підтримуватиме діяльність шкільних лісництв.

  

Господарі лісової оселі обділили колядників і щедрувальників гостинцями і побажали школярам приємних канікул, вчителям та батькам –, благополуччя, злагоди і миру, і усім нам – щасливого Нового року і веселого Різдва Христового!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 341 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: