Головна » 2020 » Травень » 7 » Травень 2020. Вшануймо пам'ять та подвиг Героїв!
21:25
Травень 2020. Вшануймо пам'ять та подвиг Героїв!

Шановні земляки! Дорогі захисники Української держави!

Від імені колективу ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітаю вас з Днем пам’яті та примирення та  Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. День Перемоги для нашого народу свято, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості.

Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні! Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.
 Нажаль, річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за її щасливе майбутнє.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили та продовжують захищати нашу свободу і незалежність!

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 229 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: