Головна » 2019 » Березень » 1 » Учні гімназії імені Олени Журливої, вихованці шкільного лісництва ГО «Флора» зібрали корм до Всесвітнього дня котів
14:38
Учні гімназії імені Олени Журливої, вихованці шкільного лісництва ГО «Флора» зібрали корм до Всесвітнього дня котів

Всесвітній день котів традиційно відзначається в перший день весни — 1 березня. Початок весни — особливий період для кішок. Саме тому люди вшановують своїх улюбленців у перший день березня.

Кішка — це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин, твердить, що кішки є надзвичайно розумними створіннями. Існує навіть спеціальний розділ медицини, що вивчає методи профілактики та лікування захворювань за допомогою контактування з кішками – фелінотерапія.

Святкування дня котів влаштовують для 36 видів цих тварин, які знаходяться поруч з людиною у всіх куточках землі. Кожна кішка має свій особливий характер. Ці тварини вимагають поваги до себе, оскільки відчувають себе рівними з людиною.

Всесвітній день котів — це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повну турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково подарують своїм господарям своє приємне муркотанням. Однак, не усім тваринам пощастило мати турботливих господарів. Тому, учні гімназії імені Олени Журливої котрий рік поспіль долучилися до збору кормів для тварин позбавлених піклування спільно з громадською організацією захисту тварин "БІМ" у Кропивницькому, який на постійній основі лікує собачок та кішечок, що постраждали від жорсткого поводження з боку людей. Центр працює у Кропивницькому та потребує грошей на харчування для тварин, на медичні препарати, на облаштування територій та місць, де живуть собаки і коти. Якщо Вам не байдужа доля чотирилапих вихованців, Ви теж можете допомогти.

 

Переглядів: 378 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: