Головна » 2018 » Вересень » 12 » Урочистості з нагоди Дня працівника лісу
13:00
Урочистості з нагоди Дня працівника лісу

Щорічно у щедру осінню пору третьої неділі вересня відзначають День працівників лісу. З цієї нагоди 11 вересня 2018 року у державному підприємстві «Компаніївське лісове господарство» відбувся урочистий захід присвячений цьому святу. Свято було подвійним, адже цього року лісгосп відзначив свій 50 річний ювілей.

 

Участь у дійстві взяли працівники та ветерани лісової галузі, учні шкільного лісництва «Зелена планета» КЗ «Компаніївське НВО», а також представники громадськості та ЗМІ.

Для присутніх, лісівники організували виставку поробок захоплень працівників, фотовиставка присвячена роботі лісівників, також була представлена фотовиставка робіт учнів шкільного лісництва.

   

Щирі вітальні слова вдячності, душевні та веселі пісні, сучасний реп, виступ агітбригади - юні лісівники дарували сьогодні нашим мужнім, дбайливим, працелюбним та умілим, справжнім професіоналам своєї справи - лісівникам Компаніївщини!!! Адже люди, які дбайливо саджають та вирощують ліс, професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Бо ліс - справжній скарб нашої планети.

Працівники лісгоспу подякували учням за яскраве святкове привітання пригостивши солодощами та іншими смаколиками.

У ході святкувань найкращі працівники лісової галузі були відзначені грамотами та подяками від підприємства.

 

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 351 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: