Головна » 2013 » Травень » 21 » УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!
15:31
УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

В зв’язку з настанням в Україні тривалого період спекотної погоди ДП «Компаніївський лісгосп» проводить низку заходів щодо запобігання виникненню лісових пожеж. По кожному лісництву підприємства створено  пожежні лісові команди. Чисельність яких разом по підприємству налічує 30 осіб.

Щоденно лісова охорона проводить рейди по всіх підпорядкованих районах в лісових масивах. Створено мінералізованих смуг понад 45 км. Проведено догляди за мінсмугами ,встановлені шлагбауми, тимчасово перекрито 21 непланових доріг шляхом перекопування.

               

Заборонено відвідування лісів населенням та в’їзд транспортних засобів до лісових масивів. Заборонено полювання. Постійно проводяться роз’яснювальні роботи серед населення, щодо правил поведінки у пожежонебезпечний період.


            Небувала спека і посуха змусили пожежників усієї країни перейти на «військовий стан», у таку погоду бідою загрожує не тільки кинутий недопалок, розкинуте багаття в лісі при відпочинку, а й навіть кинуте темно-зелене скло, яке, як лінза сфокусує сонячні промені.  

         Тож шановні мешканці тимчасово утримайтесь від відвідування лісу. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не розводьте багаття. Бережіть ліси від пожеж.

 

                                                                                        Лісничий Компаніївського лісництва

                                                                                           С.М.Галушка.

 

Переглядів: 556 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: