Головна » 2021 » Березень » 31 » Увага! Сезон тиші …
23:20
Увага! Сезон тиші …

З 1 квітня 2016 року в Україні проводиться природоохоронна компанія, що має законодавчу основу — Сезон тиші.

Згідно законодавства Сезон тиші діє в Україні щорічно з 1 квітня по 15 червня. Підприємства, установи, організації і громадяни зобов’язані забезпечити охорону середовища існування, умов розмноження і шляхів міграції тварин при здійсненні будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу.

У зв’язку з настанням «Сезону тиші», державне підприємство «Компаніівське лісове господарство» нагадує, що в цей період забороняється проведення робіт та заходів  у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (стрільба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах).

Особи, які порушать вимоги, будуть притягнуті до відповідальності згідно зі статтею 87 КУпАП та на них буде накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу від тридцяти до п’ятдесяти, а на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 160 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: