Головна » 2013 » Травень » 27 » V Обласний зліт шкільних лісництв
23:22
V Обласний зліт шкільних лісництв

17-18 травня на базі дитячого оздоровчого закладу «Бригантина» Новоархангельського району Компаніївське шкільне лісництво «Зелена планета»  брало участь в обласному зльоті шкільних лісництв області. Разом з керівником лісництва Полтавець Світланою Володимирівною та головним лісничим лісгоспу Артеменко Ольгою Вікторівною учні прибули, щоб показати свої знання та поділитися своїми лісівничими досягненнями.

Почесною місією перерізання стрічки при відкритті  зльоту надали і учням  нашого шкільного лісництва.


Вже не перший рік на території табору, на честь проведення зльоту висаджують молоді дерева, що залишають пам'ять та гарну окрасу закладу.


Шкільне лісництво також взяло участь у розвагах та застругах біля вогнища.

Другий конкурсний день пройшов теж не менш цікаво. ДП «Оникіївський лісгосп» на чолі з головним лісничим ознайомили учнів з новітніми технологіями в лісовій галузі. Потім діти брали участь в естафеті «Лісові обходи» та в творчому конкурсі «Садиба лісового майбутнього»

За активну участь всі учасники  були нагородженні дипломами Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства і комунального закладу (ОЦЕНТУМ) та отримали від  Товариства лісівників.

Перше місце і звання кращого за результатами науково-дослідницької роботи та презентації шкільного лісництва здобула наша «Зелена планета», яка отримала дипломи та цінні подарунки.

 

 

Голова профкому    І.В.Артем'єва

Переглядів: 547 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: