Головна » 2019 » Вересень » 5 » В обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбувся семінар з правових аспектів управління персоналом
13:39
В обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбувся семінар з правових аспектів управління персоналом

Семінар для працівників кадрових служб лісогосподарських підприємств відбувся 4 вересня в Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. У роботі семінару взяли участь представники облуправління, обласної прокуратури, обласного військового комісаріату, працівники, відповідальні за організацію роботи з персоналом та відповідальні особи з питань запобігання корупції в лісогосподарських підприємствах.

Відкрила семінар начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, яка наголосила на необхідності дотримання працівниками лісового господарства антикорупційного законодавства.

Про актуальні питання антикорупційного законодавства України та вимоги до електронного декларування розповів прокурор відділу процесуального керівництва в кримінальних провадженнях, підслідних слідчим Державного бюро розслідувань прокуратури Кіровоградської області Дмитро Кошельник. Виступаючий інформував про запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, фінансовий контроль та запобігання і врегулювання конфлікту інтересів. Особливу увагу було звернуто на правильність заповнення та подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та подання про суттєві зміни в майновому стані суб’єктів декларування. Дмитро Кошельник наголосив на відповідальності, яка настає за невиконання Закону України «Про запобігання корупції».

Начальник відділу військового обліку та бронювання Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Роман Завтонов звернув увагу присутніх на порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних. Крім того розповів про бронювання військовозобов'язаних громадян у період мобілізації та воєнний час та про особливості оформлення документів при бронюванні військовозобов'язаних.

У підсумковій частині семінару обговорювались питання про стан роботи з кадрового забезпечення лісогосподарських підприємств у 2019 році та порядок оформлення і подання матеріалів до нагородження галузевими й державними нагородами, з яких доповіла головний спеціаліст з питань персоналу ОУЛМГ Світлана Плохотнюк.

 

  

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 283 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: