Головна » 2019 » Серпень » 2 » Відбулась колегія облуправління лісового та мисливського господарства
08:29
Відбулась колегія облуправління лісового та мисливського господарства

31 липня відбулось засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, в якому взяли участь головні спеціалісти та лісничі ДП «Компаніївський лісгосп»

На колегії розглянули  підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств області за I півріччя 2019 р.,  використання лісових ресурсів,  стан виконавської дисципліни та правової роботи.

За підбитими підсумками трудового суперництва перше півріччя зайняло ДП «Оникіївський лісгосп», друге – ДП «Чорноліський лісгосп»,  третє - ДП «Олександрівський лісгосп». Останній результат і стимулюючий приз до перемоги – символічна черепаха – дістався ДП «Світловодський лісгосп».

Начальник облуправління Наталія Ревенко інформувала учасників засідання про хід виїзного засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України, під час якого лісівники Рівненщини ділились із колегами власним позитивним досвідом ведення лісового господарства та еколого-просвітницької роботи. Вона також наголосила на необхідності забезпечення посиленого контролю щодо запобігання пожежам у лісових насадженнях та більш активної рейдової роботи з охорони державного мисливського фонду та по боротьбі з браконьєрством під час сезону полювання.

 За матеріалами прес-служби Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 312 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: